Over ons

 

Welkom bij De Poltahoeve!

  

Graag delen wij onze passie samen met jou. Paardrijden is meer dan enkel op een paard zitten. Paarden zijn levende wezens waar je op een correcte manier mee moet leren omgaan. De paarden moeten naast het berijden ook verzorgd worden. Paardrijden is een teamsport en jij moet een band ontwikkelen met je paard. Het leren berijden is het voornaamste doel waarvoor je komt, maar er komt zoveel meer bij kijken.

Wie zijn we?

 

Evelyne startte een tiental jaar geleden met een droom en één pony. Momenteel hebben we onze manegapony's verkocht en worden er enkel lessen gegeven aan ruiters met een eigen paard.

 


Het team

Evelyne is sinds haar zes jaar gebeten door de paardensport, deze microbe wil ze graag doorgeven aan jonge gemotiveerde ruitertjes. Zij heeft jarenlang wekelijks op jumping gegaan en heeft heel wat ervaring met jonge paarden. De laatste jaren heeft ze zich volledig toegelegd op het lesgeven. Met een jarenlange ervaring in de paardensport en als leerkracht in het secundair onderwijs, heeft ze de nodige bagage om jouw kind te begeleiden in zijn eerste stappen in de paardenwereld. Naast haar pedagogisch diploma is Evelyne ook in het bezit van een diploma initiator paardrijden. 

 

Na enkele jaren kreeg Evelyne ook hulp van haar echtgenoot Axel. Ook hij heeft zich ondertussen gespecialiseerd in het lesgeven. Axel vind je in het midden van de piste tijdens de groeplessen en springlessen. Axel is in het bezit van een diploma paardenhouderij.

 

Ook Linda is sinds enige tijd te vinden in het midden van de piste om de volwassenen en gevorderden ruiters te begeleiden.