Zomerkamp weekkamp

Het weekkamp

Het trainingskamp is een pony- en paardenkamp waarbij we een combinatie maken tussen serieuze training en heel veel plezier maken met de paarden. Het kamp is voor ruiters vanaf 11 jaar zodat we wat meer verdieping kunnen brengen dan tijdens het ponydagkamp. Kortom het wordt een gezellige en leerzame week!

Voor wie?

Het kamp is voor ruiters die graag meer willen leren. Het wordt een intensieve week waarin we je veel willen leren en samen met jou aan je persoonlijk doel gaan werken. Daarnaast gaan we natuurlijk ook veel plezier maken. Op het einde van het kamp kunnen jullie meedoen aan de brevetafname.

Wat gaan we allemaal doen?

 

Het wordt een intensieve week waaraan we fanatiek aan de slag gaan, maar daarnaast staan er ook leuke en ontspannende activiteiten op het programma.

Je krijgt elke dag twee uur les. Een uur in de voormiddag en ééntje in de namiddag. Naast het klassieke dressuur rijden, gaan we in deze week ook springen en doen we nog een aantal andere dingen met de paarden. 

 

Tussen het werken met de paarden door zullen jullie zelf veel van de verzorging van de paarden op je nemen. Elke avond is er een avondactiviteit voorzien.

Praktisch!

We slapen tijdens het kamp in tenten direct naast de stallen en verblijven de hele week op stal. Wij verzorgen alle maaltijden en

drankjes. Enkel diegene die blijven op vrijdagavond zorgen voor centjes voor pizza.

We werken met kleine groepen, een groep bestaat uit max. 6 ruiters.  Hierdoor kunnen we iedereen voldoende persoonlijke aandacht geven

Data:

Van maandag 27 juli 2020 tot vrijdag 31 juli 2020

Brevetafname: Zaterdag 01/8/2020

Het kamp start op maandag om 09:30 uur en we sluiten op vrijdag rond 16:30 uur af.

 

 

Kosten:

De kosten van het kamp zijn € 295,- euro per persoon.

Wanneer je inschrijft voor 1 april 2020 krijg je 10 euro korting.

Een VLP verzekering is verplicht. Je aansluiten bij De Poltahoeve inclusief lidgeld kost  35 euro.

Deelname brevetten met onze paarden en pony’s. Inclusief extra overnachting en gebruik theorieboek en paard. Lees zeker ook de voorwaarden voor deelname aan het kamp.

Bekwaamheidsattest: 30 euro

A-brevet: 55 euro (- 20 euro zonder theorieboek)

B-brevet: 60 euro (-20 euro zonder theorieboek)

B brevet dressuur :  30 euro 

 

Wie met zijn eigen paard komt zonder kamp te volgen betaalt :

- A brevet : €25

- B brevet : €35

- B –attest dressuur : €25

- Bekwaamheidsattest : €25

-Aanvulling bekwaamheidsattest naar ruiterbrevet A € 15

-Herexamen € 20 

-Aanvulling theorie ruiterbrevet A of B na vrijstelling € 15

 

 

Inschrijven

Wil je je inschrijven voor het kamp vul dan het inschrijfformulier hieronder volledig in. Zodra wij ook het inschrijfgeld hebben ontvangen ben je definitief ingeschreven. Je zult hier een bevestiging van ontvangen.

 

Lijkt het je leuk om deel te nemen aan ons kamp? Wil je meer informatie over het kamp of je opgeven? Neem dan gerust contact met ons op.

 

Wil je voorafgaand aan het kamp een keer langskomen om kennis te maken met ons en de paarden dan ben je van harte welkom, wil je dan wel graag eerst even contact opnemen zodat je zeker weet dat er iemand aanwezig is?