Zomerkamp dagkamp

Zomerkamp dagkamp 2020

 

Wil jij een hele dag samen met je pony doorbrengen? Dan is het ponydagkamp iets voor jou!!

De hele dag je pony verzorgen, rijden en nog veel meer andere leuke dingen doen.  Tijdens het ponydagkamp ben je overdag op stal en ga je eind van de middag weer naar huis.

Wat gaan we doen?!

 

Tijdens het kamp zijn we de hele dag met de pony's bezig. Jullie doen (een deel) van de dagelijkse verzorging zoals voeren, 

en de pony's borstelen.  Elke dag rijden jullie 2 uurtjes. Eéntje in de ochtend en ééntje in de namiddag.

Naast het rijden leer je tijdens het kamp meer over het gedrag van je pony, je leert waarom je pony op een bepaalde manier (op jou) reageert en hoe je daar het beste mee om kan gaan. Ook zijn er een aantal knutselmomenten in deze week.

Kortom het wordt een interessant, gezellig en leerzaam kamp!

Voor wie?

Het kamp is leuk voor zowel ruiters (vanaf 6 jaar tot 14 jaar) met ervaring en voor ruiters die nog onervaren zijn. Doordat we de groepen klein houden, max. 6 ruiters, zijn de plaatsen beperkt.

Tijden kamp

Maandag 20 juli tot vrijdag 24 juli 2020 elke dag van 9:00 uur tot 16:30 uur. Op vrijdag sluiten we de week af met een heuse show!

 

Kosten

De kosten van het ponydagkamp zijn € 260,-. voor de vijf dagen.

  • twee uur per dag paardrijdles
  • middagmaal
  • vieruurtje

VLP verzekering is verplicht. Deze kan afgesloten worden bij De Poltahoeve en kost inclusief lidgeld 35 euro. Lees zeker even de voorwaarden om deel te nemen aan een kamp. 

 

Inschrijven

Wil je je inschrijven voor het ponykamp vul dan het onderstaande inschrijfformulier in. Zodra wij ook het inschrijvingsgeld hebben ontvangen ben je definitief ingeschreven. Je zult hier een bevestiging van ontvangen. Wilt u meer informatie over het kamp of een keer kennis komen maken?

Neem dan even contact met ons op.