Paaskamp

Paaskamp 2020

 

Wil jij een hele dag samen met je pony doorbrengen? Dan is het dagkamp iets voor jou!!

De hele dag je pony verzorgen, rijden en nog veel meer andere leuke dingen doen. Tijdens het dagkamp ben je overdag op stal en ga je eind van de middag weer naar huis. Tijdens het paaskamp zijn alle niveaus welkom. Wij verdelen de ruiters de eerste dag in groepjes op basis van hun niveau. Dus zowel beginners als gevorderde ruiters kunnen inschrijven en zullen een supertof kamp beleven! 

 

Wat gaan we doen?!

Tijdens het kamp zijn we de hele dag met de pony's bezig. Jullie doen (een deel) van de dagelijkse verzorging zoals voeren en de pony's borstelen. Elke dag rijden jullie 2 uurtjes. Eéntje in de ochtend en ééntje in de namiddag.

 

Naast het rijden leer je tijdens het kamp meer over het gedrag van je pony, je leert waarom je pony op een bepaalde manier (op jou) reageert en hoe je daar het beste mee om kan gaan. Ook zijn er een aantal knutselmomenten in deze week voor de kleinste. De grotere ruiters kunnen deze week leren longeren en toiletteren. 

Kortom het wordt een interessant, gezellig en leerzaam kamp!

 

Het kamp is leuk voor zowel ruiters (vanaf 6 jaar tot 18 jaar) met ervaring alsook voor ruiters die nog onervaren zijn. Doordat we de groepen klein houden, max. 6 ruiters, zijn de plaatsen beperkt.

 

 

Maandag 6 april tot vrijdag 10 april elke dag van 9:00 uur tot 16:30 uur. 

 

De kosten van het ponydagkamp zijn € 255 voor de vijf dagen.

In deze prijs zit inbegrepen: 

- twee uur per dag paardrijdles

- middagmaal

- vieruurtje

VLP verzekering is verplicht. Deze kan afgesloten worden bij De Poltahoeve en kost inclusief lidgeld 35 euro.

Lees zeker even de voorwaarden om deel te nemen aan een kamp. 

 

Wil je je inschrijven voor het ponykamp vul dan het inschrijfformulier in dat je vindt onder onderstaande knop . Zodra wij ook het inschrijfgeld hebben ontvangen ben je definitief ingeschreven. Je zult hier een bevestiging van ontvangen. Wilt u meer informatie over het kamp of een keer kennis komen maken?

Neem dan even contact met ons op.