Lidgeld en verzekering

Lidmaatschap en verzekering 2019 (verplicht)

 

Iedere ruiter die bij ons komt paardrijden dient lidgeld te betalen aan de club.

Als actief lid betaal je  € 30,00 per jaar.

Lidgeld dient jaarlijks hernieuwd te worden voor 20 januari.

Nieuwe leden krijgen drie testlessen.

In het lidgeld zit een verzekering type C, een clublidmaatschap en een administratieve vergoeding  en een proefnummer van hippische blad Hippo Revue.

Door betaling van het lidgeld verklaart u zich akkoord met de huisregels.

 

Als lid van de VLP, Vlaamse Liga Paardensport, bieden wij onze leden een sportongevallenverzekering aan bij Arena. In de kantine kan u de volledige polis nalezen

Als je start in september, zoals bij een aantal van onze jonge, beginnende ruitertjes, bedraagt de verzekering nog € 16. Deze loopt dan ook tot het einde van het kalenderjaar.

 

Door betaling van deze bijdrage ben je verzekerd tijdens de groepslessen en andere clubactiviteiten.

Beoefen je de paardensport ook individueel, dan raden we je aan om de bijkomende uitbreiding van  € 15 extra per jaar te nemen. (Type I)  Verdere info te verkrijgen bij Evelyne.

 

Hoe lidmaatschap vernieuwen?

 Je was reeds in 2018 in orde met je verzekering  + lidmaatschap

Je betaalt het bedrag  van 30 euro enkel via overschrijving op het rekeningnummer BE57 0639 8170 7935 op naam van Axel De Bleser met de correcte vermelding: ‘Lidgeld voornaam achternaam’. Indien je gegevens gewijzigd zijn gelieve de wijzingen via mail door te sturen naar Evelyne.

 Je was nog geen lid in 2018?

Je vult het inschrijvingsformulier op de website in en stuurt het via mail door naar depoltahoeve@gmail.com of je vult een formulier in dat te vinden is in de kantine. Na ontvangst van betaling zullen wij uw lidmaatschap in orde brengen Betaling kan enkel gebeuren via overschrijving op het rekeningnummer BE57 0639 8170 7935 op naam van Axel De Bleser met de correcte vermelding: ‘Lidgeld voornaam achternaam’.